Jaunums - TUAREG 660!
Augstās modes pieskāriens ar vēju matos
Aprilia jaunumi no EICMA izstādes Ziņas
Aprilia jaunumi no EICMA izstādes

RSV 4

RSV4 ir veidots ap 65 ° V4 dzinēju, kas vēl nekad nav bijis redzēts rūpnīcas sporta motociklā.

Aprilia RSV4 1000 RR un RSV4 1100 Factory ir aprīkoti ar neparasti dinamisku vadības paketi, kuru izstrādājusi un patentējusi Aprilia.

Aprilia RSV4 RR piedāvā augstākās kvalitātes tehnisko platformu, gatavi nodrošināts braucēju ar “sacensību replikas” sniegumu un sajūtām. Lai atbalstītu pat visprasīgākos braucējus, viens no pieejamajiem aksesuāriem, ko piedāvā Aprilia ir “Track kit” - prestižu daļu komplekts, kas kopā darbojas, lai uzlabotu vairākus RSV4 RR aspektus, kā piemēram, svaru, vadāmību, aerodinamiku un visbeidzot tā izskatu. Aprilia RSV4 RR ir pieejams divās atraktīvās jaunās krāsu paletēs, kas veidotas uz melnās un pelēkās krāsas bāzes ar sarkanām riteņu malām.

Aprilia RSV4 1100 Factory ir ekskluzīva versija, kas standartā pieejama ar jaunākās paaudzes Ohlins amortizācijas sistēmu, viegliem alumīnija diskiem un titāna Akrapovič izplūdes sistēmu.

RS660 koncepts

Koncepta RS 660 ir pirmais evolūcijas solis, lai atjaunotu un paplašinātu Aprilia klāstu ar motocikliem, kas piedāvā sportiskumu un izcilu veiktspēju vidējā motora tilpuma klasē.

Visaptveroša aerodinamikas izpēte, augstākās kvalitātes tehniskais saturs, modernā elektronika un jauns divu cilindru dzinējs: RS 660 no jauna definē Aprilia vērtības jaunās paaudzes braucējiem.

Ar koncepta RS 660 Aprilia pēta jaunu sporta jēdziena definīciju, ko nosaka attiecība starp bagātīgu, bet viegli vadāmu motora veiktspēju, rāmi, amortizāciju un svaru.

RS 660 ir piemērots braucējiem, kas nāk no mazākiem dzinēja izmēriem, meklējot augsta līmeņa sporta motociklu, kas ikdienā var radīt azartu un jautrību uz ceļa un kas ir gatavs atbalstīt braucēju arī trasē.

Tuono V4 1100

Tuono V4 klāsts atspoguļo mūsdienīgu tehnoloģiju: sarežģītā elektroniskā vadība ietver uzlabotu dinamisko vadības komplektu ar APRC, līkumu ABS, ātrās pārslēgšanas režīmu, Pit Limiter un kruīza kontroli.

Tuono V4 ģimene sastāv no diviem izteikti aprīkotiem modeļiem. Tuono V4 1100 RR pieder pie “naked” motociklu dinastijas, ko kritiķi ir atzinuši par vienu no efektīvākajiem un ātrākajiem motocikliem tā klasē. Tuono V4 1100 Facory ir ekskluzīvāka versija, kas veltīta īpaši prasīgai publikai. Motocikls ir aprīkots ar komponentiem, kas aizņemti lielā mērā no Aprilia RSV4 RF motocikla. Jaunais Factory modelis standartā pieejams ar advancētāko semi-aktīvo elektronisko amortizācijas sistēmu, kas šobrīd pieejama tirgū, izstrādāta pēc Ohlins un uzlabota sadarbojoties ar Aprilia inženieriem.