Jaunums - TUAREG 660!
Augstās modes pieskāriens ar vēju matos
Francūzis Sylvain Guintoli pievienojas Aprilia komandai. Ziņas
Francūzis Sylvain Guintoli pievienojas Aprilia komandai.
Foto: http://press.piaggiogroup.com

Franču motobraucējs Sylvain Guintoli 2013. gada Pasaules Superbaiku čempionāta sezonā ar Aprilia RSV4 pārstāvēs Aprilia sacīkšu komandu . 30 gadus vecais Guintoli ir braucējs ar lielu pieredzi, kura braucēja numurs ir 50. Viņš piedalījās ar Aprilia 250 klasēs Pasaules motociklu sacīkstēs no 2001-2006 gadam. Viņš lepojas ar divām sezonām (2007-2008) MotoGP klasē. Savu pēdējo debiju viņš parādīja 2009. gada sezonā WSBK Portugālē. Pēdējos trijos gados Pasaules superbaikos viņš ieņēmis augstas vietas, vienmēr finišējot pirmajā desmitniekā.

Džidži Dall'Igna, Aprilia tehniskais un sporta direktors: “Sylvain ir lielisks papildinājums mūsu komandai. Viņa lieliskais pirmais kontakts ar RSV4 testu laikā bija pamudinošs. Viņš pierādīja, ka ir ātrs un spēcīgs braucējs. Mums ir pasaules čempionāta motocikls un divi apdāvināti braucēji, kas vienmēr mērķē uz augstiem rezultātiem, domāju, būs interesanti.”

“Es esmu ļoti laimīgs” - saka Sylvain Guintoli. "Vēljovairāk tāpēc, ka tās sajūtas, ko sniedz brauciens ar RSV4 jau pirmajos metros ir neaprakstāmas. Iespēja sēdēt uz pasaules čempionāta motocikla ir lieliska pieredze man – svarīgākais manā karjerā. Domāju, ka šim motociklam ir liels potenciāls, kā mēs redzējām iepriekšējos gados. Es esmu pārliecināts, ka sasniegšu lieliskus rezultātus!”

Aprilia ir WSBK čempions un lepojas ar 51 pasaules titulu kolekciju: 4 Superbaikos (2012-2012), 9 pasaules tituli bezceļu disciplīnās un 38 čempionu tituli Pasules motociklu GP.