Jaunums - TUAREG 660!
Augstās modes pieskāriens ar vēju matos
Max Biaggi un Aprilia 2012. gada SBK čempioni. Ziņas
Max Biaggi un Aprilia 2012. gada SBK čempioni.
Foto: www.presspiaggio.com

Tas ir pilnīgs Max Biaggi un Aprilia triumfs Magny-Cours trasē. Biaggi savā karjerā uzvar jau 6. pasaules čempionātu. Aprilia ar RSV4 dominē kā labākais ražotājs SBK reitingos.
Max Biaggi: “šis ir ceturtais pasaules čempionāts no sešiem, kur es esmu uzvarējis pēdējā posmā. Man patīk grūti izaicinājumi. 2012. gada sezona bija grūta: mēs sākām ar panākumiem Filipīnu salās pēc pilnīgas komandas atjaunošanas un neskatoties uz grūtībām. Mēs viennozīmīgi strādājām pie titula iegūšanas un tāpēc tā ir patīkama uzvara. Vēlos pateikt paldies komandai, Aprilia un Piaggio grupai – prezidentam Colaninno un ikvienam viņa darbiniekam, jo mani panākumu pamatā ir šīs lieliskās itāļu kompānijas darbs. Kā arī paldies manai ģimenei, draudzenei un maniem bērniem”.
Gigi Dall'Igna, Aprilia sacīkšu tehniskais un sporta direktors:” Uzvara vienmēr ir patīkama, bet uzvarēt pasaules čempionātā, it sevišķi pēdējā posmā, padara to neticami aizraujošu. Uzticība Maxam, kas izcīnīja katrā posmā svarīgus punktus, atvedot majās šīs fantastiskās uzvaras, kas ļāva mums iegūt šo dubultuzvaru. Aprilia uzvara pasaules ražotāju starpā ir apbalvojums lieliskajai komandai un sacīkšu nodaļai, kas ir itāļu tehnoloģiju lepnums. Aplausi arī sāncenšiem”.

Video, bildes - http://www.wsbk2012.aprilia.com/#en/home